NGK // Alpha

Even voorstellen…

NGK-Nijmegen is een jonge christelijke geloofsgemeenschap midden in de Nijmeegse samenleving. We zoeken samen naar de goede boodschap van Jezus Christus in ons dagelijks leven. We hebben iedere zondag een samenkomst en door de week zijn er verschillende kringen om ons leven te delen en een (bijbel)boek te bespreken of om bijvoorbeeld een goede film te bekijken. Studenten, gezinnen, ouderen en kinderen: allerlei soorten mensen doen mee. Veel mensen die naar activiteiten van NGK-Nijmegen komen, geloven, maar dat hoeft niet: als je het interessant vindt om over betekenisvolle dingen van het leven met elkaar te spreken of een goed moment van reflectie te hebben, dan zul je jein de NGK ook snel thuis voelen.

Bij de NGK willen we ons richten op de kern; het geloof in Jezus en de Bijbel als Gods Woord. Tegelijkertijd is er alle ruimte om daar zelf op je eigen manier mee bezig te zijn.

Alpha bij NGK-Nijmegen – wat kun je verwachten…

De Alpha bij de NGK-Nijmegen wordt gegeven in een mooi, oud herenhuis. We beginnen graag met een maaltijd, waarin je op een gezellige manier met elkaar kunt kennismaken en alles wat je bezighoudt kunt delen. Op de Alpha schuiven heel verschillende mensen aan: mensen die geïnteresseerd zijn in het christelijk geloof omdat ze het van vroeger kennen, omdat ze vrienden hebben die geloven, of gewoon omdat ze meer willen weten van het christelijk geloof en de Bijbel.

De avond wordt altijd ingeleid met een thema. Daarna is er ruimte om dat te bespreken. De maaltijden en inleidingen worden gegeven door mensen uit de kerk, dus je kunt gelijk een beetje de sfeer proeven.

Wil je meer weten over het christelijk geloof? Schuif aan!

Contactgegevens voor vragen en opgave: 
Harm Jan Schuurman
T: 06-46192075

alpha.nijmegen@ngk.nl